×

Radijske postaje iz:

Vse regije Brezovica Celje Jesenice Koper Lendava Ljubljana Lower Sava Valley Maribor Medvode Nitra Nova Gorica Novo Mesto Slovenian Littoral Slovenske Konjice Tirol
Menu

MARŠ - Mariborski radio študent Radio v živo

2.0 od 5.0 pri 1 Ocena/e
MARŠ - Mariborski radio študent je lokalna radijska postaja v Mariboru, Slovenija. Radijska postaja, ustanovljena leta 1995, je namenjena predvsem študentom, vendar je odprta tudi za vse ostale poslušalce, ki jih zanima alternativna glasba, aktualne novice in družbene teme. Radijska postaja ponuja različne glasbene žanre, med drugim alternativno rock, hip hop, elektroniko, blues in jazz.

Programski urnik radia MARŠ vključuje novice, pogovorne oddaje, glasbene oddaje, reportaže in športne novice. Vsak dan se predvajajo najnovejše novice iz Maribora in Slovenije, med oddajami pa lahko poslušalci prisluhnejo intervjujem z lokalnimi umetniki ter predstavnikom civilne družbe. Radijska postaja organizira tudi koncerte ter druge dogodke, s katerimi se združujejo glasbena scena v Mariboru.

MARŠ - Mariborski radio študent je idealna izbira za poslušalce, ki iščejo alternativno radijsko postajo z izvirno vsebino. Radijska postaja v Mariboru igra ključno vlogo v lokalni glasbeni sceni in je nepogrešljiv vir informacij za kulturo in družbeno dogajanje v Mariboru.
Poslušaj MARŠ - Mariborski radio študent v aplikaciji <strong>radio.net</strong>
Poslušaj MARŠ - Mariborski radio študent v aplikaciji radio.net
Začetna stran > MARŠ - Mariborski radio študent
Station