×

Radijske postaje iz:

Vse regije Brezovica Celje Jesenice Koper Lendava Ljubljana Lower Sava Valley Maribor Medvode Nitra Nova Gorica Novo Mesto Slovenian Littoral Slovenske Konjice Tirol
Menu

Radio Center Pop Radio v živo

0.0 od 5.0 pri 0 Ocena/e
Radio Center Pop je glasbeni radijski kanal, ki se nahaja v Ljubljani, v Sloveniji. Namenjen je predvsem mladim poslušalcem, ki želijo poslušati najnovejše in najbolj vroče pop glasbenih hitov iz Slovenije in celega sveta. Poleg tega kanal ponuja tudi vse najboljše hite iz prejšnjih let ter daljše glasbene bloke, kjer se lahko poslušalci prepustijo svojim najljubšim pesmim.

Radio Center Pop ima vsak dan program, ki je prilagojen poslušalcem. V dopoldanskem času lahko poslušate najnovejše novice in najbolj priljubljene skladbe, popoldne pa ponujajo številne nagradne igre in delavnice s priljubljenimi glasbenimi umetniki. V večernih urah pa se fokusira predvsem na klubsko glasbo, remixe in zanimive glasbene sete.

Radio Center Pop je eden najbolj priljubljenih radijskih programov za mlade v Sloveniji in se lahko posluša po vsej državi. S svojo razgibano glasbeno ponudbo in zanimivimi oddajami, je idealen za vse, ki želijo biti v koraku s časom in se prepustiti glasbenim ritmom.
Poslušaj Radio Center Pop v aplikaciji <strong>radio.net</strong>
Poslušaj Radio Center Pop v aplikaciji radio.net
Začetna stran > Radio Center Pop
Station