×

Radijske postaje iz:

Vse regije Brezovica Celje Jesenice Koper Lendava Ljubljana Lower Sava Valley Maribor Medvode Nitra Nova Gorica Novo Mesto Slovenian Littoral Slovenske Konjice Tirol
Menu

Radio Mister Deejay Radio v živo

0.0 od 5.0 pri 0 Ocena/e
Radio Mister Deejay je radijski kanal z Ljubljane, Slovenija. Ta radijski kanal se osredotoča na glasbo, s posebnim poudarkom na pop in dance glasbi. Program je namenjen poslušalcem iz Slovenije, Črne gore, Hrvaške in Srbije.

Radio Mister Deejay ponuja pestro paleto glasbe, ki se izmenjuje skozi celoten dan in mrežni program je na voljo od ponedeljka do petka. V ponedeljek lahko poslušate ‘Ujemi Ritem’, v torek je ‘Jutro z Deejayem’, sreda je namenjena ‘40 najboljših pesmi’, četrtek ‘Lounge ritmi’ in petek ‘Glasbeni vikend’. Poleg same glasbe, se program združuje s kratkimi novicami, dogodki z lokalnih področij, in drugimi aktualnimi informacijami.

Radio Mister Deejay je priljubljen med mlado publiko, ki preživlja veliko časa poslušajoč radijsko glasbo. To je zagotovo odgovor na edinstven in zabaven način prenašanja glasbe in aktualnih dogodkov.
Poslušaj Radio Mister Deejay v aplikaciji <strong>radio.net</strong>
Poslušaj Radio Mister Deejay v aplikaciji radio.net
Začetna stran > Radio Mister Deejay
Station