×

Radijske postaje iz:

Vse regije Brezovica Celje Jesenice Koper Lendava Ljubljana Lower Sava Valley Maribor Medvode Nitra Nova Gorica Novo Mesto Slovenian Littoral Slovenske Konjice Tirol
Menu

Radio Terminal Radio v živo

0.0 od 5.0 pri 0 Ocena/e
Radio Terminal je radijski kanal, ki oddaja iz Ljubljane, Slovenije. Namenjen je ljubiteljem elektronske glasbe, saj se ponaša s širokim spektrom elektronskih zvrsti, kot so techno, house, deep house, ambient itd. Kanal namenja veliko pozornosti tudi mladim in nadobudnim DJ-jem, saj omogoča predstavitev njihovega dela in sodelovanje v programih.

Radio Terminal je namenjen prebivalcem Ljubljane in širše regije, vključno z državami, kot so Italija in Avstrija. Program se spreminja glede na dan v tednu in uro, vendar se večinoma poslušalci lahko pričakujejo bogate vsebine s poudarkom na elektronski glasbi. Med nekaterimi najbolj priljubljenimi programi so "Underground Vibes", "Terminal Mix", "Glitch" in "Rave On".

Radio Terminal je kanal za ljubitelje elektronske glasbe, ki želijo biti na tekočem s trenutnimi trendi in odkrivati nove talente ter zvrsti. Namenjen je tudi predstavitvi lokalne in mednarodne elektronske klubske scene in obljublja odlično izbiro glasbe, s katero bodo lahko poslušalci plesali in se zabavali.
Poslušaj Radio Terminal v aplikaciji <strong>radio.net</strong>
Poslušaj Radio Terminal v aplikaciji radio.net
Začetna stran > Radio Terminal
Station