×

Radijske postaje iz:

Vse regije Brezovica Celje Jesenice Koper Lendava Ljubljana Lower Sava Valley Maribor Medvode Nitra Nova Gorica Novo Mesto Slovenian Littoral Slovenske Konjice Tirol
Menu

Radio 1 Belokranjska Radio v živo

0.0 od 5.0 pri 0 Ocena/e
Radio 1 Belokranjska je radijska postaja, ki izvira iz regije Bela krajina v Sloveniji. Njihov program je namenjen vsem generacijam, ki jih zanima raznolika in kakovostna glasba, aktualne novice in zabavne oddaje. Svojim poslušalcem ponujajo raznolik in natančno načrtovan program, ki se osredotoča na lokalne in nacionalne novice ter glasbo, ki se odraža v kulturnem kontekstu regije Bela krajina. Njihova ura novic je zelo priljubljena in skrbi za to, da so poslušalci vedno na tekočem z najpomembnejšimi dogodki v regiji in državi.

Radio 1 Belokranjska ima dan program, ki se začne s svežimi novicami in nadaljuje s kakovostno glasbo, vmes pa poslušalcem ponuja zabavne in poučne oddaje ter intervjuje z znanimi osebnostmi. Njihov program daje možnost skupnosti, da se izrazi in deli svoje zgodbe.

Radio 1 Belokranjska je radijska postaja, ki prispeva k ozaveščanju o aktualnih dogodkih na lokalni in nacionalni ravni, hkrati pa poslušalcem ponuja zabavo in dobro glasbo.
Poslušaj Radio 1 Belokranjska v aplikaciji <strong>radio.net</strong>
Poslušaj Radio 1 Belokranjska v aplikaciji radio.net
Začetna stran > Radio 1 Belokranjska
Station