×

Radijske postaje iz:

Vse regije Brezovica Celje Jesenice Koper Lendava Ljubljana Lower Sava Valley Maribor Medvode Nitra Nova Gorica Novo Mesto Slovenian Littoral Slovenske Konjice Tirol
Menu

Radio 1 Mariborska Radio v živo

0.0 od 5.0 pri 0 Ocena/e
Radio 1 Mariborska je radijska postaja, ki oddaja iz mesta Maribor, v Sloveniji. Njihov program je namenjen poslušalcem iz severovzhodne Slovenije, kjer dosežejo velik del tega območja, vključno z mesti kot so: Ptuj, Lenart, Slovenska Bistrica in druga okoliška območja. Radijski program je sestavljen iz raznolikih glasbenih žanrov, od popa, rocka in elektronike do jazz-a in klasične glasbe. Poleg tega predvajajo tudi novice, vremensko napovedjo in druge aktualne teme, kot so dogodki v regiji in športne novice.

Njihov urnik oddaj je prilagojen poslušalcem v določenem času dneva. Zjutraj predvajajo bolj umirjeno glasbo in nekaj aktualnih novic, v popoldanskem času pa se program razširi na bolj živahno glasbo in interaktivne oddaje, vključno z različnimi povabljenimi gosti. Pozno v noč pa postane program bolj umirjen in sproščujoč.

Radio 1 Mariborska je radijska postaja, ki s svojim raznolikim programom zadovoljuje potrebe poslušalcev iz severovzhodne Slovenije.
Poslušaj Radio 1 Mariborska v aplikaciji <strong>radio.net</strong>
Poslušaj Radio 1 Mariborska v aplikaciji radio.net
Station