×

Radijske postaje iz:

Vse regije Brezovica Celje Jesenice Koper Lendava Ljubljana Lower Sava Valley Maribor Medvode Nitra Nova Gorica Novo Mesto Slovenian Littoral Slovenske Konjice Tirol
Menu

Radio 1 Šaleška Radio v živo

0.0 od 5.0 pri 0 Ocena/e
Radio 1 Šaleška je radijska postaja, ki izvira iz mesta Velenje v osrednji Sloveniji. Svoj program usmerja v občinstvo Savinjsko-Šaleške regije ter s tem pokriva širok spekter poslušalcev. Postaja ponuja raznolik program, ki zajema tako aktualne novice, kot tudi glasbo, zabavne oddaje ter športne dogodke. Poleg tega, postaja redno objavlja javne razpise ter dogodke lokalne skupnosti.

Radio 1 Šaleška ima bogat urnik, v katerem poslušalci lahko uživajo v pestri glasbeni ponudbi, saj se vsakodnevno predvajajo najnovejši hiti in vsebine iz sveta glasbe. Tudi ljubitelji športa ne bodo razočarani, saj lahko spremljajo radijske prenose najpomembnejših tekem v živo, prav tako pa so na voljo tudi oddaje, posvečene športnim temam.

Radio 1 Šaleška je postaja, ki svojim poslušalcem ponuja kakovosten in razgiban program ter se s tem uveljavlja kot ena izmed vodilnih radijskih postaj v Savinjsko-Šaleški regiji.
Poslušaj Radio 1 Šaleška v aplikaciji <strong>radio.net</strong>
Poslušaj Radio 1 Šaleška v aplikaciji radio.net
Začetna stran > Radio 1 Šaleška
Station