×

Radijske postaje iz:

Vse regije Brezovica Celje Jesenice Koper Lendava Ljubljana Lower Sava Valley Maribor Medvode Nitra Nova Gorica Novo Mesto Slovenian Littoral Slovenske Konjice Tirol
Menu

Radio Odmev - primorski val Radio v živo

0.0 od 5.0 pri 0 Ocena/e
Radio Odmev - Primorski val je radijska postaja, ki ima svoje korenine v Sloveniji. Nahaja se na Primorskem, zato je primerno usmerjena predvsem na prebivalce tega območja. Programska shema ponuja različne vsebine, od aktualnih novic, glasbe in zabave, do športnih dogodkov in kulturnih prireditev.

Postaja poslušalcem ponuja pestro izbiro oddaj, od jutranjega programa, ki vključuje novice, vremensko napoved in zabavne vsebine, do oddaj o lokalni politiki in gospodarstvu, ki ponujajo vpogled v dogajanje v regiji. Prihajajoči dogodki so prav tako pokriti v programu postaje.

Radijska postaja Odmev - Primorski val je priljubljena na območju, na katerega je usmerjena, saj ponuja odlično vsebino, ki nagovarja različne starostne skupine. Postaja je dostopna preko radijskih valov in spleta ter jo poslušalci lahko spremljajo kadarkoli.
Poslušaj Radio Odmev - primorski val v aplikaciji <strong>radio.net</strong>
Poslušaj Radio Odmev - primorski val v aplikaciji radio.net
Začetna stran > Radio Odmev - primorski val
Station