×

Radijske postaje iz:

Vse regije Brezovica Celje Jesenice Koper Lendava Ljubljana Lower Sava Valley Maribor Medvode Nitra Nova Gorica Novo Mesto Slovenian Littoral Slovenske Konjice Tirol
Menu

Radio Ekspres Radio v živo

0.0 od 5.0 pri 0 Ocena/e
Radio Ekspres je glasbena radijska postaja iz Ljubljane, ki je namenjena skoraj vsem starostnim skupinam. Njen program vključuje aktualne novice, najnovejše pop in rock skladbe ter zabavne oddaje. Kanal spremljajo prebivalci Slovenije, predvsem tisti, ki živijo v Ljubljani in njeni okolici, ki radi poslušajo kakovostno glasbo in želijo ostati na tekočem z najnovejšimi dogodki, tako doma kot v tujini.

Kanalski urnik ponuja mešanico programov ves dan in vse dni v tednu. Med tednom je najbolj odmeven jutranji program, ki se imenuje Dobro Jutro, Slovenija! V tem času voditelji predstavljajo novice, vremensko napoved ter posebne prispevke iz družbe. Sledijo drugi programi, kot so Glazbeni Ekspres, Pop Ekspres in Rock Ekspres. Ob vikendih postaja ponuja zabavne oddaje, kot so Mjuzikl, Kuharska uničevalka in Salonar. Karkoli že poslušalci iščejo, bodo našli na Radiu Ekspres!
Poslušaj Radio Ekspres v aplikaciji <strong>radio.net</strong>
Poslušaj Radio Ekspres v aplikaciji radio.net
Station