×

Radijske postaje iz:

Vse regije Brezovica Celje Jesenice Koper Lendava Ljubljana Lower Sava Valley Maribor Medvode Nitra Nova Gorica Novo Mesto Slovenian Littoral Slovenske Konjice Tirol
Menu

Radio Slovenija A1 Radio v živo

0.0 od 5.0 pri 0 Ocena/e
Radio Slovenija A1 je radijska postaja, ki oddaja iz Ljubljane, glavnega mesta Slovenije. Je ena izmed najbolj priljubljenih radijskih postaj na nacionalni ravni in je namenjena predvsem poslušalcem, ki živijo v Ljubljani ter drugih večjih mestih v Sloveniji.

Program radijske postaje Radio Slovenija A1 zajema širok spekter glasbe, od sodobnih hitov do klasičnih melodij, ter različne radijske oddaje. Med tednom lahko poslušalci prisluhnejo jutranji voditeljski oddaji, ki jih z najnovejšimi novicami in aktualnimi dogodki popelje skozi dan. Popoldne je na sporedu oddaja o kulturi, ob koncu tedna pa poslušalci lahko prisluhnejo tudi tematskim oddajam, ki se osredotočajo na zanimive in aktualne teme.

Radio Slovenija A1 je tako idealna izbira za vse, ki iščejo kakovostno in raznoliko radijsko izkušnjo z glasbo ter aktualnimi informacijami.
Poslušaj Radio Slovenija A1 v aplikaciji <strong>radio.net</strong>
Poslušaj Radio Slovenija A1 v aplikaciji radio.net
Station