×

Radijske postaje iz:

Vse regije Brezovica Celje Jesenice Koper Lendava Ljubljana Lower Sava Valley Maribor Medvode Nitra Nova Gorica Novo Mesto Slovenian Littoral Slovenske Konjice Tirol
Menu

Radio S 92,6 FM Radio v živo

0.0 od 5.0 pri 0 Ocena/e
Radio S 92,6 FM je radijska postaja, ki oddaja iz prestolnice Ljubljane, Slovenija. Ta radijska postaja je zasnovana za poslušalce v regiji Ljubljane in njeni okolici ter se ponaša z izjemno pestrim urnikom, ki vključuje raznolike glasbene žanre, novice, vremensko napoved ter športne novice.

Radio S 92,6 FM se lahko pohvali z odlično produkcijo in kakovostnim programom, ki ga spremlja veliko število poslušalcev iz Ljubljane in njeni okolici. Celoten urnik je zasnovan z namenom, da se različnim generacijam ponudi kakovostno zabavo, saj vključuje odlične glasbene uspešnice in novejše hite ter aktualne novice iz Slovenije in tujine.

Prav tako pa so na Radiu S 92,6 FM zelo pozorni na športne novice, saj ponujajo poslušalcem aktualna športna dogajanja tako na lokalni kot tudi mednarodni ravni. Radio S 92,6 FM je odlična izbira za vsakogar, ki želi biti v koraku z aktualnimi novicami, uživati v odlični glasbi in se nasmehniti.
Poslušaj Radio S 92,6 FM v aplikaciji <strong>radio.net</strong>
Poslušaj Radio S 92,6 FM v aplikaciji radio.net
Station